Ma az Autizmus Világnapjára készülve egy interjúval kezdtük a napot Vincével. Van azonban két másik világnap, amik egészen konkrétan a mai napra esnek, és számunkra szintén nagyon fontosak.

Az egyik a Down Szindróma Világnapja, melyet a felemás zoknikkal ünneplünk, hiszen csodálatos dolog, hogy mennyire sokfélék vagyunk! Egyre többen hallatjuk a hangunkat – különböző érintettségek kapcsán -, hogy a távoli és ismeretlen “másságot” közelebb hozva megmutathassuk, hogy mennyi lehetőség rejlik abban, ha meglátjuk a jót a sokszínűségben. 🌈 

@elegjoanya Dóri és a @dankacsoda oldalon egész márciusban olvashattátok az érdekesebbnél érdekesebb és fontosabbnál fontosabb információkat a Down Szindrómával kapcsolatban – ha eddig még nem láttátok, akkor nézzétek meg, mert érdemes!

A másik az Erdők Világnapja. Emlékszem, tavaly a karantén kezdetekor mennyire örültem, hogy sokkal több ember megy kirándulni, mint egyébként – van, aki nyilván csak jobb híján, de akkor is. Aztán sok-sok hónap elteltével sajnos nem lehet nem észrevenni azt az áldatlan állapot, amit a tömeges erdőjárás okozott – mégpedig a szemét-hegyeket szinte már mindenfelé 😢 @anna.silvanus Annánál a gyönyörű képeken túl nagyon sok érdekességet olvashattok az erdőkkel kapcsolatban, és egy érdekes felhívást is a szemét felszámolásával kapcsolatban!

Leave a comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.