Nem vagyok influencer, és a szó mai értelmében nem is akarok az lenni.

Édesanya vagyok, aki félti a gyermekeit.

Hiába nem tartom magam paramaminak, mégis nagyon későn jutottunk el csak odáig, hogy Emmát egyedül elengedjük valamilyen apropóból. Mára ez már lazult egy kicsit, de a féltés nem hagyott alább – éppen ezért vannak nagyon szigorú szabályok az ilyen alkalmakra.

Két napja nem ért haza a megbeszélt időpontra, és nem is telefonált. Sík idegek voltunk, az utolsó percekben már a másodperc mutatót néztük Gáborral. Szerencsére semmi baja nem esett, de a büntetése az lett, hogy a másnapi, már lefixált programját le kellett mondania. Elmagyaráztuk neki, hogy a szó nélküli késésre miért van zéró tolerancia itthon. Amikor már baj van, akkor nem fog tudni telefonálni. Mi viszont csak akkor fogjuk tudni jelzés nélkül is (adja ég, hogy SOHA de SOHA ne legyen ilyen!!!), hogy szüksége van ránk, ha mindig 200%-ig betartja, amiben megállapodunk.

A világban jelenleg szabadon garázdálkodnak a Kaleta Gáborok és cinkosaik. Szinte MINDEN ilyen beteg lelkületű embert gyermekkorában trauma ért, ami a legtöbbször valamilyen abúzus! Éppen ezért duplán fontos, hogy ne lehessen büntetlenül ártatlan gyermekeket bántalmazni!

  1. Egyetlen kiszolgáltatott gyermeknek sem szabadna áldozattá válnia, amivel egyúttal

  2. Elejét lehetne venni a jövőbeni szörnyetegek elszabadulásának!

#elakezekkelagyerekeinktől #törvénymódosítást