Nem vagyok elfogulatlan, vállalom. 8 évig laktunk Dunakeszin, szerintem örök szerelem marad. Viszont kétségem sincs afelől, hogy személyes kötődés nélkül is egy szuper sétáló helyet fogtok találni, számtalan szabadidős elfoglaltsággal!

A Liget utca végén van egy parkoló, de ezen kívül is meg lehet oldalni a parkolást például a sétány közelében található kis utcákban, vagy kicsit följebb a Katonadombon található park oldalában.

A Liget utcától jobbra találjuk a “hivatalos” sétányt – jó időben fagyizókkal, kávézókkal, éttermekkel. A réven túl is folytathatjuk az utat: itt is van szabadstrand nyáron, illetve a kijelölt szabadstrand a Liget utcától balra található. Ide kutyával nem lehet menni, de közvetlenül mellette külön kutyás strand is van! A nagyobb nyugalomra vágyók pedig a kutyás strandon túl bóklászhatnak (nagyjából az Újszőlő utca magasságától még visszafele Budapest irányába). A Katonadombon egy óriási elkerített park található szuper játszótérrel, szabadtéri fitness parkkal és sok-sok fával, amik alatt remekül lehet piknikezni (ide kutyával nem lehet bemenni).

Minden évszakban megvan a maga varázsa!